Bună!
Păi dacă nu ai probleme de sănătate, în special cu inima, nu vei păţi nimic.
În general persoanele cardiace nu suportă temperaturile ridicate.
Important este să te hidratezi în permanenţă, să bei multe lichide cât timp lucrezi acolo şi să porţi o şapcă pentru a te proteja cât de cât.
Succes!
Salut
Daca te protejezi, iti iei o sapca in cap
si te dai cu crema sa nu te bronzezi rau nu cred ca se intampla nimic
La varsta ta nu cred ca ai probleme cu tensiunea, deci este o ocazie sa castigi un ban si sa prinzi si experienta
In sere se lucreaza intre anumite ore, sau se deschid niste aerisiri speciale.Trebuie sa te hidratezi la timp si sa nu ai afectiuni cardiace ori pulmonare.Cred ca poti incerca.
Pai ai putea sa te dezhidratezi si deci sa bei multa apa
te poate durea si capul foarte tare din cauza calduri
Da cum zice onunulica98,.
1. Daca ai probleme de sanatate, asigurate ca nu ai nimic.
2. Sera e afara sau e acoperita.
3. Daca lucrezi pe nimic e nasol sa iti pierzi vara pentru un nimic.
4. Bafta, si ai grije de tine.
In primul felicitari ca iti doresti sa muncesti si in legatura cu ce poti pati..nu ai nevoie de nimic pe cap, nu ai nevoie de crema ci ai nevoie de lichide foarte multe, din cauza caldurii care este in sera te poti deshidrata. Bafta!
1.Iti pui o sapca pe cap sa nu faci insolatie
2.Cam atat...insolatia este cel mai rau lucru care ti se poate intampla...ai grija sa nu slabesti prea mult (joking)
Funda?
Sall!
Nu se va intampla nimic dar iti zic sati nu iei haine negre.dar sa-ti pui o sapca sau o palarie si sa te dai cu crema anti bronz (daca nu vrei sa te bronzezi)
In primul rand poarta haine albe si largi
in al doilea rand poarta in permanenta o sapca sau o palarie pentru ca in cel mai rau caz faci insolatie si lesini
in al treilea rand hidrateazate mult(doar apa plata)nu foarte rece
Si in ultimul rand ar fi bine inainte sa pleci sa bei un ceai fierbinte deoarece ceaiul fierbinte o sa iti aduca temperatura corpului similara cu cea de afara.Succes si spor la munca!
anonim_4396 întreabă:
Dana_Nicoleta_Huluţă_1994 întreabă:
___Enzo întreabă: