Uite, citeste articolul asta :
http://www.desprecopii.com/info-id-1571-nm-Hipospadias-la-copil.htm
Daca aceasta boala nu este tratata, la maturitate pot aparea dificultati in actul sexual ( parerea doctorilor).
Chiar acum am citit articolul, nu este o operatie grea sau periculoasa. Imi dau seama ca iti este putin frica, probabil asta e reactia oricarui baiat/barbat cand vine vorba de penisul lui. Sincer, eu spun ca parintii tai sunt vinovati pentru ca puteau sa faca ceva pana acum cand erai mic ( recomandabil intre 3-18 luni )! Cat despre viata sexuala nu poate sa iti spuna cineva daca poti avea probleme sau nu, asta vei vedea singur atunci cand o sa incepi! Oricum depinde si cat de "grava" e la tine, poate deschiderea ureterei este doar putin mai in jos si nu in varf. Asta doar tu poti sti! Gandeste-te ce e mai bine pentru tine si pentru sanatatea ta si sunt sigur ca vei face o alegere corecta! Succes :)
Eu am 18 ani si am hipospadias....la varsta de 17 ani m-am operat si mi s-a prins fistula...
Ma aici sunt mai multe lucruri de clarificat
1 daca nu te-ai operat pana acum pot aparea probleme dupa operatie sau cand iti incepi viata sexuala
2 daca totusi operatia / operatiile reusesc si n-o sa ai probleme de erectie etc apare ....alta problema, una psihologica. Va trebui sa iti alegi extrem de bine fetele cu care te culci. N-o sa poti sa faci niciodata ca in filme adica sa agati pe una in bar si s-o duci la tine in pat imediat. Rezonezi cu mine? ideea e ca trebuie sa gasesti o fata care sa inteleaga si sa accepte asta.
FurduiNelu întreabă: