| bogdan324 a întrebat:

Salut,am 16 ani si sunt destul de slab, am 45 de kg si 1, 75m,am incercat sa mananc mananc mai mult[peste 3 mese pe zi] dar tot nu ma pot ingrasa,totusi,as vrea sa am putin mai multa grasime si mai mult in masa musculara,problema este ca vreau un program care sa dea sigur rezultate,stiu ca pot sa-mi ating scopul de a arata mai bine,problema este cum...
Am fost la medic si mi-a zis ca sunt sanatos si ca nu am nicio problema,in ciuda faptului ca sunt slab,el mi-a zis sa mananc mai multe fructe,lapte,carne,in general chestii care contin proteine si calciu,ok,dar problema este ca oricat as manca,nu acumulez nimic.Ei bine as vrea un program ca sa fac niste activitati fizice precum flotarile,abdomenele, etc ca sa pot acumula acele proteine. Sper sa ma ajutati si multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Fa tractiuni la bara asa iti maresti forta si masa musculara in spate si brate. Cauta pe net door gym bara tractiuni e ieftina si buna ti-o montezi undeva in casa.

| crbogdan a răspuns:

Mananca cat mai multa carne fructe si legume si degeaba faci flotari abdomene si asa mai departe ca sa cresti in masa musculara primadata trebuie sa pui pe tine apoi sa definesti.

| Andrei7600 a răspuns:

Intrebarea e daca tu mananci mult! In special trebuie sa mananci doar fructe si legume-.

| baciustefan16 a răspuns:

Am avut si eu problema asta cand aveam 14 ani, dar mi-am revenit dupa un timp. Eu am facut antrenamente continue am mancat foarte multe fructe si legume in special carne si faceam cate 40-50 flotari dupa masa.Alergam 3km in fiecare zi si in cateva luni am inceput sa arat si eu normal pentru varsta mea.Incearca si tu ce am facut eu si vei fii cum vrei tu! MULT NOROC!

| barajul a răspuns:

Ramat cu gantera (pentru spate) si exercitii cu gantera pentru biceps. Dupa ceva timp incepi sa faci tractiuni si ca sa te ingrasi bei multa apa si mananci multa paine. incearca si fast fooduri, sandwichuri, cartofi prajiti. shaorma, kebab etc pentru proteine oua, piept de pui, friptura de porc etc.

| Phini a răspuns (pentru barajul):

Serios, sa manance multa paine si apa? happy
Eu am 18 ani, si pot sa zic ca ma aflu si eu in aceasta situatie.
Chiar de mancam mult si intre mese, nu se depunea mai deloc, si nu uniform.
Iti sugerez sa mananci carne, oua ( dar nu exagera ) orez, cereale, lactate, legume si fructe, si paine integrala. incearca sa iti stimulezi masa musculara prin exercitii, dupa 3-4 sapt poti se adaugi pe langa alimente si niste proteine nutreice ( eu nu ma ingras daca nu fac si sport happy ).
Succes!