Depinde si dupa situatia materiala daca aceasta este pe pozitiv pai cumpara ciocolata mananca in timpul scoli de la chiosc saorma, cipsuri, sucuri, iar mesele multe nu sunt chiar o optiune pe care toti ar alegio. Incearca sa mananci mancaruri cu foarte multe kcal, nu toata mancarea multa te si ingrasa. Succes
Oau! sa te ingrasi? pai mananca seara la televizor alune si struguri si nu uita sa mananci paine la fiecare masa si intre mese covrigei.
Mentionez ca merg pe bicicleta in fiecare zi aproape, vara la cumparaturi numai cu bicicleta ma duc de 2 -3 ori pe zi cate odata, iarna nu
Ciprusi mananc sahorma si kebab nu pre-a am mai mancat, mai mananc de la kfc (fast food)...
Orice. Mananca cate 4-5 mese pe zi. Eu am 15 ani si de 2 luni mananc orice si am pus 3 kg pe mine luand 4-5 mese pe zi.
Bafta!>
Salut! nu esti u baiatu dupa ocazii si youtube cu unitatile modificate? dormi mult mananca si zi-mi daca tia reusit ca vreau sie u ceva kg
Ai 16 ani si te **** grija cum se comporta Tuaregul pe GPL, nici macar nu ajungi la pedale. Imi pare rau de raspunsul care ti l-am dat, voi "cacarezilor" nu meritati nimic.
connectedbylight întreabă: