| dorududita29 a întrebat:

Am 16 ani si zilele trecute am avut primul contact sexual fara prezervativ. Azi dimineata mi-au aparut niste semne albe sub bordura penisului si pe capul acestuia. Nu se duc de la prima spalare. Trebuie sa spal de mai multe ori, in plus ma si doare penisul. Astept niste raspunsuri serioase. Stima

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| szmotovio a răspuns:

Pff.nu vreau sa te sperii, dar cred ca ai contactat o boala
cel mai bine ar fi sa mergi la un medic
sper sa am insel dar nu e a buna ce zici tu. inainte sa te alarmezi.gandeste te si la fata, ce fel de fata ewinking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te-ai ales cu o candidoza (cel putin, fiindca de obicei asta merge si cu alte boli cu transmitere sexuala: sifilis, HIV, etc). Trebuie sa ajungi urgent la un medic dermato-venerolog. Ia-ti si partenera cu tine si faceti-va amandoi si analize de sange acum si peste 6 luni.

| Rony56 a răspuns:

LA 16 ANI SA FACI SEX? Doamne fereste.