| ady_4274 a întrebat:

am 16 si vreau sa-mi iau musata pentru prima oara
Abar n-am cu ce trebuie cu giletul?
(rog seriozitate) nu radeti
Mie cami o sa stea urat dupa aceea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Coane, lasa-ti mustata. Esti mai cool asa. Lasa natura sa isi faca treaba.

| Derye a răspuns:

Cu o crema depilatoare. O faci seara. A doua zi iti sta nasol, si te simti nasol, a treia zi la fel, doar ca iti sta ceva mai normal, abia apoi iti sta normal te simti si bine.

Succes. NU cu lama. NICIODATA cu lama. Cu crema depilatoare.

| Roby67 a răspuns:

Este absolout egal cu ce marca vrei sa te razi, rezultatul este acelasi, si nu, nu o sa-ti steie urat dupa ras. Dupa ce te ai ras de cateva ori o sa razi tu singur de intrebarea ta, si nu noi.

| Roby67 a răspuns:

@soothe, nici prea "cool" nu este bine ca ingheata fetele pe langa elwinking

| QS_8971 a răspuns:

Eu m-am barbierit exact in ziua cand am implinit 18 ani si vreau sa-ti spun ca m-am simtit cam ciudat dupa ce m-am vazut in oglinda. laughing
Nu iti face griji de ce aparat folosesti daca e prima data, nu ai tu atata par pe fata pentru gillette, un simplu bic la 15 mii(lei vechi) este de ajuns. Bafta! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa mai aștepți un pic dacă nu e mare urgenta.Cunosc pe cineva care a început sa se bărbierească pe la 16 ani și la 18 ani avea barba ca un bărbat de 30 și acum regreta ca s-a bărbierit la vasta aia.
Bafta.

| Octavutzu a răspuns:

Daca crezi ca e timpul sa incepi sa te berberesti de la varsta asta! eu nu te'asi sfatui sa o faci. Dar totusi daca vrei sa iti dai doar mustata incearca cu ciara... (o sa usture dar e mai bine).