anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani, 1.87 si 63 de kg. As vrea sa ma ingras si sa pun ceva muschi sa fiu mai solid. Un gainer bun ce recomandati? Sa vad si rezultate. Mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Voi vreti invitatie speciala sau ce? Cum dracu sa faci muschi, normal ca prin sport si sala si greutati! Nu cred ca-i musai sa ne spui noua ca vrei sa fii mai solid!

| florinmadalin a răspuns (pentru Clorox):

Amice am pus o intrebare si inca astept un raspuns inteligent.

| Clorox a răspuns (pentru florinmadalin):

Du-te dracu la sala!

| Alexandru_Grigoraş_1980 a răspuns:

Fratica, nu lua Gainer, pentru ca este foarte inutil... Ia-ti mai bine Whey, cu el poti face combinatii ca sa faci un Gainer. Si iti recomand sa te uiti la Youtube-erul Angel Fitness, iti arata episoade cu antrenamente pentru definire, si multe alte chestii...

| ionut12iancu a răspuns:

Îți recomand să te uiți la videoclipurile lui Angel Fitness pe Youtube si o sa găsești chiar și o rețetă de gainer dar și multe altele informații!