| Rekow a întrebat:

Am 17 ani, 1.95 inaltime dar am 105 kg...O sa merg la sala incepand de pe 1 Februariehappy As vrea un program bun dupa care sa ma tin si sa slabesc cel putin 10kg (regim am deja numai ca programul de sala imi da batai de cap).Si daca e posibil ce proteine as putea lua ca sa slabesc (de preferat mai repede)
Am 1 an la dispozitie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| andreicaia99 a răspuns:

Salut,si tatal meu a fost in aceeasi situatie si a slabit 9 kg ma rog el avea vreo 95 dar era si mai mic de inaltime. alergare pe banda incepe cu cat poti tu dar pe masura ce faci sa incepi sa maresti numarul de minute. mananca mai putini carbohidrati si nu manca seara. mananca mai multe proteine mai multe salate sau carne de porc de vita. succes. tatal meu a alergat cam toata vara si a facut asta.

| andreicaia99 a răspuns (pentru andreicaia99):

Ps : sa nu mananci seara adica nu la 9 10 sa mananci pe la 7-8 maxim

| andrewpeter a răspuns:

Nu trebuie sa faci sala pentru a slabi happy Antrenamentele de tip cardio sunt cele mai bune. Si eu am pus cateva kg dupa sarbatori si m-am apucat de exercitii tip cardio. (si apar rezultatele) Eu de exemplu sar coarda timp de o ora si in acea ora elimin 1000 de calorii. Daca nu ai mai sarit coarda pana acum (ca antrenament), iti recomand sa incepi cu un timp mai mic. Cateva serii de 30 de sarituri. Mult succes happy