| Lin_Mada_1997_pxQQ a întrebat:

Salut am 17 ani jumate si tin sa mentionez ca nu prea am pofta de mancare, sa fie oare de la stilul de viata? gen stau mult pe telefon aproape toata ziua si noaptea pana la 2 3, ma trezesc la 11 30-12, mananc la 2 si ceva si seara mananc pe la 8 jumate 9. oare e datorita ca nu fac miscare sau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Daca nu ai un orar fix si fiziologic nu ai cum sa ai pofta de mancare

| mgtow a răspuns:

Organismul tau nu cere multa mancare, nici mie nu imi place sa ma duc in bucatarie sa mananc dar trebuie sa fac asta, altfel mi se strica burta. Ideal ar fi sa se schimbe alimentele sub forma de pastile sau sigilate la fel cum au aia de la nasa banuiesc in forma lichida sau solida in cantitati mici cu toate vitaminele si nutrientii. Tineretul din ziua de azi nu are multa vointa sa gateasca si consuma aproape orice semipreparat.

| sierra1 a răspuns:

Răspuns corect!

| anonimg a răspuns:

Fara efort fizic organismul nu simte nevoie de hrana; lipsa de miscare duce la probleme de sanatate.
In vacanta sau la scoala, fa-ti obiceiul de a face exercitii fizice in fiecare zi. Si sa nu stai in casa, ci sa iesi pe afara la plimbare in pas vioi.

| Andreeush a răspuns:

Normal.
Ce viata e asta? Ai nevoie sa te odihnesti, sa dormi noaptea.
La scoala ai renuntat?
Viata sociala nu ai?
Prieteni nu ai?
Pe buna ca in ritmul asta o sa ajungi sa uiti sa mai vorbesti. Toata ziua telefon, mancare si somn.
Asta nu e viata.
Schimba stilul asta.
Fii un om normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu stau pe telefon si la PC zi si noapte. Mai ales ca acum sunt in concediu. Dar bag in mine ca intr-un spital de urgenta.

| Ceva_Aura_1988 a răspuns:

Avand in vedere ca ai mentionat ca stai mult pe telefon e posibil sa nu faci suficienta miscare( asa cum ai zis si tu). Avand in vedere ca dormi 10 ore pe noapte si ca mananci la distanta de 6 ore, 2 mese pe zi posibil sa fie suficient pentru organismul tau.
Fumezi? Bei cola, cafea? Posibil si astea sa iti mai reduca din pofta de mancare.
Sa stii ca nu e obligatoriu sa mananci de multe ori pe zi atata timp cat esti sanatos, poate tu asa functionezi( ti se pare ca esti prea slab sau fara forta?)

| Lin_Mada_1997_pxQQ explică (pentru Ceva_Aura_1988):

Ma simt bine nu am nimic am 65 kg chid m-am ingrasat fata de acum 1 an jumate cand aveam 45, nu fumez nu beau nu consum sucuri, dulciuri rar, beau doar apa, sucuri de portocala stoarsa cu lamaie, dar stau prea mult pe telefon si am orarul dat peste cap stau seara pana la 2 3 ma trezesc la 11 jumate 12 mananc la 2 si la 8 seara

| Alexxx1465 a răspuns:

Buna. Ar trebui sa iti schimbi stilul de viata. Ar trebui sa te pui in pat la 10-11 si la ora 19 sa iti fie ultima masa si mai multa miscare.