anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Am 17 ani si 1, 70 inaltime.
Ce pot face pentru a ma mai inalta in afara de baschet?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| GabiiHaș a răspuns:

E super la 1, 70! nu te chinui sa te mai inalti, eu cred ca ai o inaltime perfecta pentru varsta ta!

| anonim_4396 explică (pentru GabiiHaș):

Mc.
Dar sunt baiat. am doar contul de fatabig grin deci cred ca mai merge un pic mai inalt.

| Ella3133 a răspuns:

Inot...

| Adrianetc a răspuns:

Inot? tractiuni? sunt si niste pastile pentru stimularia hormonilor de crestere dar nu cred ca ai buzunar pentru asa ceva.

| anonim_4396 explică (pentru Adrianetc):

laughing
Am chiar doua buzunaretongue

| Adrianetc a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi place umorul tau happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Adrianetc):

Te referi la steroizi cand zici pastile pentru hormon de crestere?

| Adrianetc a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu. din potriva ca steroizii iti strica corpul fara pastile de ficat si de inima. sunt niste pastile speciale pentru crestere

| AdyAdeluş a răspuns:

Daca te duci la o sala de sport sa faci exercitii pe spalier pentru ca alea chiar te maresc serios.

| αlєxαηdєяυ a răspuns:

Sunt multi factori care influienteaza happy:
De exemplu eu am 14 ani si 1, 90 inaltimewinking fara sa fac vreun sport... asa imi este gena. la tine ai tai sunt inalti!?

| anonim_4396 explică (pentru αlєxαηdєяυ):

Im in jur de 6 centimetri mai multi ca tata iar mama imi ajunge pana la piept.
Am 62kg

| AndrewLeed a răspuns:

Orice sport ajuta corpul la crestere. happy Iti recomand handbal, fotbal... Cel mai bun sport care ajuta la crestere si dezvoltare e inotul, parerea mea. Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| GoodFell a răspuns:

Normal acest lucru este genetic de exemplu eu am 13-14 ani si am 1. 72inaltime dar mai incearca si cu alte sporturi eu fac volei de un an dar iti spun simcer ca nu cred ca de la asta am crescut dar este posibil oricum depinde si de ce greutate ai s-ar putea sa ai inaltimea potrivita!

| trafycante a răspuns:

Nu forta cresterea, posibil sa intampini alte probleme. Dupa user se pare ca esti fata iar 1.70 inaltime la 17 ani este destul de bine. Sanatate multa si lasa cola si tigarilehappy