| Lin_Mada_1997_pxQQ a întrebat:

Am 17 ani și 8 luni, sunt băiat, am fumat acum 3 ani. Ma prosteam de fapt și mi s-a făcut rău, am fost la spital, am facut analize la urina pentru hepatita, etc etc și nu aveam nimic, mi s-a găsit o infecție netratată in gât. Mi s-a dat amoxacilina de 1000 mg am luat 3 pastile și nu am mai luat și de 1 an și ceva simt câteodată o flegma in gât, mai ales dimineața când ma trezesc și ma spăl pe dinți scuip continuu, simt ca am o flegma in gât și la înghițire la fel. Nu ma jenează, nu am dureri, nu ma ustura, nu am nimic doar simt o flegma in gât câteodată mai mult dimineața și astazi m-am trezit și am scuipat cu sânge. Oare ce s-ar putea sa fie? Tin sa menționez ca am baut cola rece ca gheata și de obicei când beau ceva rece ma jenează.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Ca să nu îți lezezi și să îți stresezi corpul, lichidele se beau la temperatura camerei sau călduțe.
2. Flegma de dimineață poate proveni de oriunde din zona gâtului, reflux din stomac, expulzată din plămâni, etc. Ca episod unicm nu spune nimic clar. Dacă se mai repetă doar atunci e cazul să iei măsuri.