| XcCrSsX a întrebat:

Salut am 17 ani si am gimnecoastie, nu este "mare" dar este vizibila m-am gandit sa imi cumpar Tamoxifen de Sandoz in afara de acest medicament pot gasi ceva asemanator in farmacie?, este foarte frustrant la sala nu pot sa port un maieu datorita sfarcurilor "mari"...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Stii ce e mai frustrant? Faptul ca tu vrei sa-ti iei un medicament fara consult medical.Te duci frumos la medicul endocrinolog, ii arati ce ai si ii ceri sfatul. Pentru ca de la un astfel de medicament poti sa faci un infarct pulmonar sau chiar cardiac si sa mori, daca tu ai o problema medicala de care nu stii. Medicamentele nu sunt bomboane si nu trebuie luate fara un consult medical in prealabil.

2 răspunsuri:
| Daria0123456789 a răspuns:

Mergi la un medic inainte.

| SilviaPunct a răspuns:

Tamoxifen este un blocant estrogenic pur, cu indicatii precise, care NU cuprind si ginecomastia. Mai citeste inca o data ce a scris colegul de mai sus, si mergi si te investigheaza. Multi tineri care cred ca au 'ginecomastie' au de fapt adipomastie adica grasimi.