| danutu2001 a întrebat:

Salut, am 17 ani. Si am început sa fac dus zilnic. Înainte faceam odata la 3 zile. Si am început sa fac zilnic fiindcă m-am informat ca asa e ok si ca-mi venea un miros de transpiratie din zona testiculelor. Si tata sare cu gura pe mine ca de ce fac zilnic ca ce jeg am de fac zilnic si mna cum sa-i explic si lui sau ce sa fac, help me...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Spală te si tu doar in zonele in care transpiri excesiv,dacă tot te preocupa zilnic igiena. Sa stii ca igiena nu constă doar în curățarea pe exterior ci si pe interiorul corpului, în igienizarea cavitatii bucale, îngrijirea hainelor, a camerei in care dormi, etc. Spune i tatalui tau ca ai un miros corporal urat si va intelege.

| TehDevil a răspuns:

Explica-i ca igiena corporala este mai importanta decat consumul inregistrat la apometre, iar daca nu te crede ca ai probleme cu transpiratia. confrunta-l cu mirosul zonei respective laughing

| danutu2001 explică (pentru TehDevil):

El face o data pe săptămână dus

| TehDevil a răspuns (pentru danutu2001):

Da, cunosc stereotipul... Ideea este ca persoanele de acest gen sunt fixiste, nu-i prea poti contrazice, ca ei o tin tot pe a lor.
Incearca totusi sa-i explici ca trebuie as fi curat, ca e vara, transpiri. Sau incearca sa-l convingi cu dusuri scurte, sa nu te balacesti ca o ratusca happy

| danutu2001 explică (pentru TehDevil):

N ai cu cine... Nu înțelege zice ca ce nu m-am spalat de ani de sa fac in fiecare zi...

| Denisss04 a răspuns:

In ce lume nebuna traiesc crying(

| Akaal a răspuns:

Tatal tau probabil e mai ingrijorat de consumul apei decat de igiena, incearca sa ii explici ca ai ajuns la o varsta in care ai nevoie de intretinerea igienei corporale pentru a evita infectarea cu anumite boli, el ar fi trebuit sa stie deja asta.