| Sk3LeTrOn a întrebat:

Am 17 ani și de câteva zile am niște mâncărimi în zona genitală, mai exact pe vârful penisului. Totodată și niște bubițe mici albicioase, în aceeași zonă. Cauze și eventuale metode de combatere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu ai avut sex neprotejat, este posibil sa fie iritatie de la mastur bare.
Evita sa te mai mastur bezi 1-2 saptamani si spala-te cu apa calda si sapun dimineata si seara, in fiecare zi, foarte-foarte bine. Nu uita sa schimbi zilnic chilotul.

| sierra1 a răspuns:

Despre cauze, mai bine spune-ne tu. Ai băgat-o pe undeva, în zone de risc? Apoi vorbim de combatere...

| MihaiNicu23 a răspuns:

Mergi la un dermatolog. Ca nu e bine sa stai asa.

| Kerre a răspuns:

Cred ca este cel mai probabil o iritatie, consulta imadiat un dermatolog.

| En3Rgi a răspuns:

Pe varful penisului adica, chiar pe varf? sau pe pielea penisului? Ca e diferenta mare. Daca pe varf iti sugerez sa vorbesti cu ai tai cat mai repede si sa te duci la un doctor.

| Samariteanul a răspuns (pentru En3Rgi):

Pai si daca e pe piele care ar fi diferenta ca tot la fel de important mi se pare?