| Madalin26w6w6e6e7 a întrebat:

Am 17 ani si de ceva timp simt ca mi se intareste capul si imi pierd echilibrul.Am facut analize de sange si un RMN,dar in Buzau, nu in Bucuresti si au zis ca e totul bine.Ei mi-au mai spus ca e din cauza la suparare.Nu stiu ce sa mai fac ca sa imi treaca starile astea.Niciodata nu am lesinat sau ceva grau doar am avut stari.Multumesc pentru ajutor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles ce vrei sa spui prin "tise intareste capul" in situatia in care capul este fromat dintr-un craniu osos, care nu-si modifica forma si nu-i moale, si crierul din interior.
Fii mai explicit si spune ce simti, ca intaritul ala nu stiu ce ar putea insemna.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Daca iti pierzi echilibrul RMN -ul tau trebuie sa-l vada un dr neuro. Poate fi un vertij de la suparari, stres, e si cald, etc. Evita efortul si emotiile, mananca echilibrat, bea apa. Iti doresc sa te faci bine!