| SabouBogdan a întrebat:

Salut
Am 17 ani si la inceputul anului mi-am dat jos aparatul dupa foarte mult timp, acum am o problema. caninul din stanga sus si incisivii din partea dreapta sus sunt asezati unul peste altii. ma deranjează foarte tare si ma doare si maxilarul,am fost la dentist si cand am spus nu m-au bagat in seama, au facut altceva
Ce asi puta face sa imi refac muscatura corecta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Cum adica nu a facut nimic medicul dentist? Ti s-au deplasat dintii din nou si considera ca nu e nimic? Cauta-ti alt dentist?

| SabouBogdan explică (pentru dullcat):

Si ce ar trebui sa imi faca?

| dullcat a răspuns (pentru SabouBogdan):

Nu ti s-au pus contentii? Sarmulite care tin dintii fixati in spate, dupa aparatul dentar. Dintii au tendinta de a reveni in pozitia initiala si trebuie sa mergi la control chiar si dupa ce dai jos aparatul dentar, sa te asiguri ca totul e ok.