anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si nu am mai crescut de 1 an jumate-2 ani(am 1, 64),aceasta poate fi o stagnare sau poate insemna incheierea perioadei de crestere? sad Vreau un raspuns sincer

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| andreyyy09 a răspuns:

Depinde daca parinti tai au fost amandoi scunzi atunci s-ar putea sa ramai la 1.64

| mona a răspuns:

S-ar putea sa te opresti din crestere la varsta asta daca de 1 an si ceva nu ai mai crescut deloc

| printesuca1999 a răspuns:

E stagnare sigur..pt ca la varsta asta te opresti din crestere...
funda? puppy dog eyes

| Guildo a răspuns:

Sunt slabe sanse sa mai cresti din pacate, iar daca o sa mai cresti, cu siguranta nu o sa fie mai mult de cativa centimetri. Eu m-am oprit din crestere pe la 15 ani...

| karsivan a răspuns:

Poti apela la un endocrinolog, cere la dr de familie sa te indrume.

| 0rlando a răspuns:

Eu m-am oprit din creștere pe la 14 ani, deci este foarte posibil să fi stagnat.

| Azµre a răspuns:

Vezi un medic radiolog cere o radigrafie pentru stabilirea creșterii va ști ce să facă.