| Windwalk3r a întrebat:

Salut, am 17 ani si recent mi-am pus o plomba la un molar si am dureri de atunci cand mananac. Daca apas cu degetu pe dinte simt o durere apasatoare care dispare odata ce imi ridic degetul de pe el.
Din ce cauza credeti ca e? Mi am facut radiografie si nervul este departe de plomba deci nu apasa pe el sau ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DonGiani a răspuns:

Infecție pe rădăcină, mergi la medic și poate îți face o radiografie ceea ce ar fi trebuit sa îți facă înainte de tratament. Sănătate, funda.

2 răspunsuri:
| roxyroy a răspuns:

Du-te la dentist se poate infecta

| GabrielaVilcea a răspuns:

Buna,
Sper ca esti bine. Ai ajuns la control?
Daca mai ai dureri exista un dispozitiv medical portabil (B-Cure Laser Dental Pro) care il folosesti acasa de 2-3 ori pe zi in zona dureroasa cate 4-8 minute. Poti cere detalii la 0219092 sau aici https://b-cure-laser.ro
Iti urez numai bine!