| Andreyyy18 a întrebat:

Am 18 ani 1, 91 si 88 kg, vreau sa mai slabesc 6-7 kg si sa mai definesc putin muschii...
Vreau sa ma apuc de sala (poate si sauna) si am o nelamurire... La sauna pot scadea muschii sau doar grasimea (apa din corp) am vazut ca majoritatea celor care fac sala se feresc de sauna sa nu scada din masa musculara.
Ce ma sfatuiti sa fac? si daca se poate si un program si o dieta...
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| viorel70_1442 a răspuns:

Bai cauta si tu cure de slabire dar eu zic ca esti bine... sa tu vrei sa devii scheltron?big grin

| AlexTao a răspuns:

Grasimea nu este tot aia cu apa din corp. E mult mai complicat. Elimina alimentele procesate, cola si dulciurile. La 18 ani nu e sanatos sa tii cura de slabire, esti inca in crestere (chiar daca ai 1. 91)
Iti recomand urmatorul articol: http://www.cristianmargarit.ro/......ru-slabit. da, ai citit bine :)