anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am 18 ani 165 si doar 41 kg. Incerc de vreo 2 ani sa ma ingras manac mult si des carbohidrate multe iau multe vitamine. Am incercat sa mananc intr-un timp mult de la fast-food. Orice as face nu reusesc. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

La 18 ani si eu aveam 165 si 41 de kg. Acum am 25 si 48 deci nu m-am ingrasat foarte mult. Ai un metabolism rapid si nu asimilezi carbohidratii cum trebuie. Mananca sanatos, in niciun caz de la fast food pentru ca te imbolnavesti si te balonezi. Mananca nuci, alune, pui, tocanite, multa paine, dulciuri, sosuri, smantana tot ce are grasimi, dar nu uita si de banane si struguri. Apoi, mananca 3 mese regulate cu sfintenie si ceva intrewinking Bea lapte, mananca miere, nu consuma cola si nici tigari. Bea bere. Odihneste-te.
Dar, esti inca in crestere, nu ar trebui sa te preocupe foarte tare kg tale, esti privilegiata fata de alte fete, numai ca si eu eram foarte complexata pentru ca eram ca un scheletron mergator si simteam ca toti ochii sunt atintiti asupra mea si rade lumea de mine...

Apoi, imbraca-te cu ceva care sa te avantajeze. Rochite largute, imprimeuri, poarta tricouri, veste peste, pantalonii stramti chiar daca tu spui ca te arata slaba sunt cei mai potriviti, dar purtati cu bluzite mai lungi.

2 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic.Asta este metabolismul tau.Nu incerca sa-l schimbi pentru ca s-ar putea sa se deregleze intr-un mod neplacut. E ceva genetic...si eu seman cu mama, era foarte slaba si ea.Nu te grabi sa te ingrasi. E mult mai greu sa slabesti.Iti recomand somn la amiaza daca ai timp.Eu asa m-am mai ingrasathappy si-apoi, somnul e foarte sanatos, regenereaza organismulhappy

| andreutz a răspuns:

Ideea cu mancatul de la fast food mi se pare cat se poate de neinspirata...pentru ca acest tip de mancare dauneaza cel mai mult. ce preferi, sa fii slab si sanatos sau gras si bolnav? ia mai gandeste-te...