anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am 18 ani, 2 ani am observat ca am un san mai mare ca celalalt adica e putin mai umflat, m-am informat pe net si am inteles ca asa ceva se numeste ginecomastie, dar nicaieri nu am vazut ceva remedii de lecuire, va rog daca cunoasteti cum pot sa scap de asta sa ma ajutati si pe mine, sunt disperat din cauza la problema asta, mi'e rusine sa ies la plaja, multumesc anticipat dau funda la raspuns bun

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Angelique a răspuns:

Ar fi indicat sa mergi la medic pentru o mamografie sau ecografie..crede-ma ori si cate remedii ti-am recomanda tot nu te-ai linisti, asadar nu ezita, n-ai ce sa pierzi.Bafta!

| FailL a răspuns:

:\

daca ai fi vazut si tu cum arata un corp de femeie, si nu plasticele alea din reviste pentru tute, ti-ai fi dat seama ca nicio femeie n-are sanii simetrici, sau de aceeasi dimensiune. majoritatea au sanul drept mai mare. la tine nu-i tot asa? esti perfect normala.

| Cristinel94 a răspuns (pentru FailL):

Sunt baiat

| Gogu06 a răspuns (pentru Cristinel94):

rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))). Se cheama piept, pectorali. laughing)

| FailL a răspuns (pentru Cristinel94):

Epic fail. scuze. dar ai sunat fix ca o femeie complexata big grin

| leacuri a răspuns:

Ia-ti setul divine de la dacia plant

| SpaNu88 a răspuns (pentru leacuri):

Ala e pentru cresterea sanilor la femeielaughing) vrei sa faca sani ca Luciulaughing)

| SpaNu88 a răspuns (pentru leacuri):

Daca ai ginecomastie singura cale este operatia, dar este posibil sa fie lipomastie. si se trateaza prin dieta si mult sport
Mergi la un doctor endocrinolog

| AndR3y_2220 a răspuns:

E normal pentru ca lucrezi mai mult cu o mana Stanga/Dreapta, dupa caz! deci nu te stresa pentru asta! faci sala apoi isi revin la egalitate big grin bafta.

| JuneRain a răspuns:

E ceva normal, eu asa stiu

| badserii a răspuns:

Schimbă mâna.