| Alexbur47 a întrebat:

Salut

Am 18 ani, peste cateva luni va trebui sa port aparat dentar, am problema cu strunga intre dintii, aveti idee cat timp va trebui sa port aparatul?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îl porți atât cât este nevoie, minim 6 luni de zile.
Pa, pa.

| miki13 a răspuns:

2 ani cam asa ceva si fratele meu a purtat si atat a stat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aproape 1 an

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Cam un an de zile va trebui sa porti acest aparat.
Te pup!

| Alicezzz a răspuns:

Dureaza intre 18-24 de luni! In functie de cat de grava sau mai putin grava este situatia!

| MaryWhiteRose a răspuns:

Dentistul iti va spune cel mai binewinking Depinde cat de grava e problema oricum stiu persoane care l-au purtat 9 luni, care l-au purtat 1 an..care 2. Dar oricum sfatul meu:intreaba-ti dentistul.

| Salluty a răspuns:

Am prieteni carora dentistul le-a spus ca dureaza 1-2 ani dar daca ib doi ani problema nu trece trebuie sa mai stai cu el. Cunosc oe cineva care a stat 1 an dupa termen.
Sper sa nu fie cazul si la tine. Se poate sa-l dai jos intr-un an. Succes. :*

| 789asd a răspuns:

Depinde cit de grava e problema daca ea nu e foarte grava o poti purta chiar si intre 8 si 10 luni iar daca e mai grava intre 1 an si 2 iar daca in tot acest timp nu ti-a trecut v-a trebui s-o porti mai mult

| Dragos_Ifrim_1990 a răspuns:

Eu am purtat din aceeasi problema ca tine si l-am purtat 1an