| Anderson123 a întrebat:

Salut! Am 18 ani si am o deviatie de sept.Cu nara stanga respir foarte greu. Am nopti in care mi se infumda nasul si fin cauza asta am inceput sa sforai si in fiecare dimineata ma trezesc cu gura uscata.As dori sa fac o operatie de sept care sper sa mi rezolve toate problemele. Stiu ca trebuie sa merg la medicul de familie si sa mi dea un bilet de trimitere la un medic orl parca si acesta sa ma consulte. Acum nu stiu cum sta procedeul. Daca medicul crede ca am nevoie de operatie pentru ca am probleme la respirat poate sa mi faca o programare gratuita pentru operatie? si as dori sa stiu daca as putea face operatia la Iasi. Eu sunt din judetul Vaslui.Imi puteti explica mai in detaliat ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Delia244 a răspuns:

Ideile tale sunt geniale.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Dacă doctorul crede ca e necesar, o sa fie gratis. El poate să-ți zică unde e bine. Pur si simplu mergi la medicul de familie, zici care e problema și de acolo rezolva el/ea totul