| Master1o a întrebat:

Salut! Am 18 ani si cam de o saptamana am trecut de la Pall Mall albastru la cel negru care este mai tare. De cand am schimbat tigarile m-a luat o tuse nasoala cu durere in gat si expectorez si mucus. E vreun semn de boala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Tigarile cu ambalaj negru sunt mai puternice decat celelalte variante. Tutunul dauneaza grav sanatatii, dar, daca nu poti renunta la acest viciu, e mai bine sa fumezi din cele slabe, care nu iti produc tuse, durere in gat si mucus.

| Mirel4412 a răspuns:

Tu ce crezi ca s-a intamplat? Crezi ca corpul tau a progresat biologic de la tuse si durere in gat? Tutunul ala oare e o cauza?

| Trixt3r a răspuns:

Iti sugerez sa citesti articolul asta despre tusea fumatorului : https://fumezi.com/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-tusea-fumatorului/