Pai eu zic ca e foarte posibil ca tu sa ai un inceput de ulcer. iti zic si eu ce stii deja...mergi la doctor. o colega de-a mea anul trecut a stat de vreo 4 ori in spital din cauza ulcerului pentru ca nu a respectat regimul si nu s-a tratat cum trebuie. mai bine te duci la doctor cat poti de repede, chiar luni pentru ca daca faci ulcer viata ta va fi un chin. ai sa mananci numai fierturi si chestii din astea. nu e de glumit cu asa ceva. ce ai tu nu stiu sigur, dar clar e o infectie care trebuie tratata cat de curand. sanatate!
Este posibil sa ai acele sangereri de la hemroizi. daca venea de undeva din stomac/intestin proximal era scaunul negru (melena). Daca te simti jenat sa le spui parintilor mai bine du-te singur la medic pentru ca acolo chiar nu are de ce sa ti fie rusine fiindca omul ala vede toate natiile de boli si nu i se pare nimic aiurea. Incearca sa tii un regim ca sa nu mai fii constipat/sa ai tranzitul ingreunat si problema cu sangerarea o sa treaca ( bineinteles un regim dat de medic).
Te poti duce la spitalul "sf ioan" din Bucuresti la dr omer secil. este un medic foarte bun.
Du-te mai degraba la doctor, sfaturile noastre s-ar putea sa iti faca mai rau decat bine si...cum scrie mai jos!
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
Buna. Prin lucruri similare trec si eu. De 3 zile am observat ca sangerez in urma scaunului. Am dureri similare cu ale tale. Ma inteapa puternic in capul pieptului, deseori simt ca mi se opreste respiratia, intr-un fel am impresia ca intru in panica datorita intepaturilor puternice de sub coase, din zona abdomenului si mai ales stomacului. Mi se intampla adesea dupa ce mananc sau cand am o stare de nervozitate. Am fost la medic ieri si m-au informat ca am helicobacter pylori si gastrita. Mi-a recomandat omez si nospa pentru am calma durerile, regim alimentar strict, iar sambata merg dupa rezultate. Daca aflu mai multe te voi anunta!
Astept totusi niste pareri de la cei care stiu cate ceva despre asa ceva... sau care au trecut prin chestiile astea
de mers la doctor sunt constient si eu ca trebuie sa merg
Da dar de la ulcer din ce am citit eu nu ai sange proaspat in scaun ai sange digerat ( melena ) iar cu stomacu nu mai am nici o problema de aproximativ 3 luni nici o durere ulcerul stiu ca e dureros
Si la ce medic ar trebui sa ma duc? care se ocupa de asa ceva
chirurgul? proctologul? ca habar n-am...
n-am in oras decat un spital vai de mama lui mai bine mori decat sa te duci la el... asa ca trebuie sa caut o clinica particulara ceva in oras mai mare