| UnNumeScurt a întrebat:

Am 18 ani si inaltimea de 1.83 si cantaresc doar 57 kg. As vrea sa pun pe mine 10-20 kg, stiu ca e mult, si eu nu ma ingras oricat as manca, ma gandesc sa apelez la ceva pastile, Biomed 6 oare ajuta? Si sa incep sa consum foarte multe calorii, 3000 pe zi ar fi de ajuns? Si in timpul asta sa fac si sala

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Tonobil a răspuns:

Mergi doar la sala..sa pui masa musculara
De la vitamine te ingrasi urat..si daca mananci prea mult afectezi alte organe
Asa ca bucura-te de corpul tau ca dupa o varsta de ingrasi si o sa vrei sa slabesti usor dar.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu vrei sa te îngrași, eu mă plâng ca sunt prea gras. Bag zilnic km întregi pe bicicletă să mai dau jos din kg. Am 87 kg, 29 ani. Am vrut să îmi iau cursiera dar mi-a fost teama sa nu se rupă sub greutate. laughing

| UnNumeScurt explică (pentru anonim_4396):

Eu sunt inalt, as vrea eu sa am 87 kg sa fiu asa tanc, in cazul meu e mai grea bicicleta decat mine big grin

| ruddy a răspuns:

Recomand Sala. Si nu te grabii cu ingrasatul, s-ar putea sa ajungi sa pui 7-8 kg, iar acestea se vor vedea pe burta. Practiv vei fi slab cu burta. Ia-o incet, ai timp, invata exercitii, alimentatie, si intr-un 1 an / 2 se vor vedea rezultate.

| Torque a răspuns:

Poti sa calculezi aici cam de cate calorii ai nevoie zilnic:
https://www.calculator.net/calorie-calculator.html
Totusi, eu cred ca da, ca 3000 calorii zilnic o sa te ajute sa ajungi la greutatea dorita. Dar de exemplu daca nu prea ai pofta de mancare poti sa incepi sa iei multivitamine, potasiu si magneziu. Vorbeste cu medicul de familie si vezi daca este cazul sau nu sa le consumi.

| ZarzarăCruduță a răspuns:

Baga sala