Salutare,
Tratamentul de canal necesita cel putin 2 sedinte in functie de dificultate, daca e un dentist dedicat si care lucreaza cu grija.
Ti-a pus acea pasta temporara pentru ca nu a avut timp sa refaca si coroana si de asta te-a chemat inca o zi.
Pentru refacerea completa a formei dintelui mai este nevoie de o sedinta unde o sa iti lege de obicei o matrice in jurui dintelui ( un obiect metalic ca o lama ) si va turna material pentru a reface peretii (unde e nevoie) si interioriul dintelui ca sa arate ca cel initial.
Daca ai stat doar cu acea plomba temporara, apar probleme mai tarziu de diferente de nivel unde dintii nu fac contact cum trebuie si nu este tocmai placut.
Ar trebui sa mergi sa refaci corect dintele.
Îți mulțumesc mult pentru răspuns, mâine la prima ora merg la doctor!
Sincer sunt speriat, ma tem sa nu fie punga de puroi, ca e grav în situația asta!
Ce sa nu fi lucrat corect cand omu ti a pus plomba provizorie ca asa e procedura cand iti omoara nervul, plomba asta e doar asa ca sa fie astupata gaura ca mai apoi sa iti termine lucrarea, nu stiu cum ti a trecut tie prin cap sa nu te mai duci.Si inca un lucru, nu te mai luat dupa toti "inteligentii" ca o sa ai de pierdut.
Unui pom dacă ii tai rădăcinile se usucă și cade, nu asta e logica? Asta a fost în capul meu de nu am mai vrut să mă duc și a doua oara, și sincer sa fie pentru situația mea financiara actuala, a fost cam piperată ședința, s-a dus efectul anesteziei, și când i-am spus doctorului, mi-a zis în felul următor :"asta e, nu-i nimic, rezista și tu"
Dacă vi cu un răspuns contra, nu rezolvi nimic omule!
Cred că nu au lucrat bine doctorii, nu toți doctorii pun efort îndeajuns pentru a remedia toată situația.