| nfren a întrebat:

Salut am 18 ani sunt baiat si am la sini de la virsta de 14 ani niste sfircuri si inca nu au trecut, sunt asa de mari inkit nu sta frumos ce poate fi? mai are sau a avut cineva asa ceva? x((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Este o dereglare hormonala, care, la varsta asta, se manifesta mai pregnant. Vorbeste cu parintii tai (cu tatal tau, mai intai) si roaga-i sa te duca la un medic endocrinolog. Exista rezolvare pentru problema ta, deci, nu dispera.

6 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi la medicul de familie.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mai, oameni buni, voi stiti ca eu am o gura a naibii de spurcata! Dar, la categoria "sanatate", chiar nu-ti bati joc de problemele oamenilor. Ati incercat, macar o clipa, sa va imaginati cum v-ati simti in situatia lui? Nu cred. Pentru ca, daca ati fi facut-o, nu dadeati asemenea raspunsuri.

| CosteaVlad a răspuns:

Ai sani drace, ia-ti niste pantofi cu toc, o peruca blonda, niste unghii false si esti gata. rolling on the floor. Am glumit, nu te superi happy. Poi da atata timp cat nu te doare nimic nu cred ca e o problema. Cand ai putin timp liber du-te pana la medicul de familie sa te lamureasca.

| User a răspuns:

Esti baiat si ai sani? Esti hermafrodit sau ce?

| nfren explică:

Nu sunt hermafrodit cum spui pur si simplu sfircurile din ele is mari

| nfren explică:

Medicul de familie spune ca ii normal tot dar totusi nu-mi place