| vaseok a întrebat:

Salut, am 19 ani si am o problema de citevazile ma inteapa in inima sau in jurul inimii nu mai inteleg! dar azi a inceput sa ma doare sistematic, se repeta la fiecare 5, 10 minute! nu am mai suferit pina acun cu nimic! si mi-e frica sa merg la medic! ajutati-ma VA ROG CE SA FAC?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| veronica a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica de doctor nu mananca oameni din cate stiu eu ii vindeca, daca te inteapa inima normal trebuie sa te doara umarul stang si putin in spate dar pe tine te inteapa mai bine zis muschiul inimii e din cauza efortului sau stresului, nu e nimic grav incearca sa te relaxezi, oricum as zice sa le spui parintilor si sa faci un control nu-ti face nimeni injectii doar iti pune intrebari si iti asculta inima, mai nimica toata, ai 19 ani nu trebuie sa-ti fie frica, fii mai curajoasa.

| Gumitsăă a răspuns:

Eu am avut aceeasi problema. te inteeapa muschiul inimii si asta se intampla din cauza lipsei de calciu(cel putin la mine asta a fost) si doctorul nu iti face nimic... Te consulta putin. te trimite sa-ti iei niste analize de sange si gata. La 19 ani esti prea tanara sa ai probleme grave cu inimioarawinking

| ytalyanu a răspuns:

Stai linistita, inima nu doare poate este vreun muschi, altceva nu poate fi dar totusi du-te la medic ca nu ati face nimic doar te consulta

| SuperGirl a răspuns:

Ar fi bine sa le spui parintilor tai pentru ca ei vor stii ce este de facut mai bine.Totusi,nu trebuie sa-ti fie frica de medic deoarece el te va ajuta.Si stai linistita ca nu iti va face nimic fara aprobarea ta.Iti urez succes la medic si multa sanatate si nu te mai stresa! Papahappy