2-3 ani nu este tocmai un timp scurt de fumat. Depinde si de organismul fiecaruia, unii fumeaza toata viata si in afara ca arata mai batrani cu 10 ani nu au nimic, altii fumeaza un an si au tot felul de probleme.
Daca stii ca ai avut probleme, cred ca nu ar trebui sa te ingrijoreze analizele, ci ar trebui sa intrebi cum sa lasi tigarile.
Daca te ingrijoreaza o boala serioasa, stii ce ai de facut pentru a o preveni. E mai bine decat sa o tratezi.
De ce fumezi? Nu trebuie sa-mi raspunzi mie, ci tie. Se merita sau nu? Iti aduce beneficii? Daca da, care? Iti aduce consecinte? Daca da, care. Reflecta la asta si decide daca vrei sa continui cu asta sau nu, daca vrei sa raresti sau sa maresti numarul de tigari. Orice decizie ai lua, e decizia ta si iti apartine, cu bune sau rele.
Spor!
Da, se va vedea plamanul afectat, pentru ca ai deja insuficienta respiratorie de la astm.
Oricum ca urmare a fumatului se ajunge la boli grave, de bronhopneumopatie obstructiva nu scapa nici un fumator. Unii au contractat boli grave chiar si dupa o luna de fumat. In cazul tau, care ai o forma usoara de astm, fumatul este sinucidere.
Iti recomand sa nu faci ce ti-a spus Ionut, pentru ca in primul rand, te-ai minti pe tine cu un rezultat fals, eu am avut un fost coleg care avea probleme mari cu drogurile si facea la fel, bea lapte inainte de analize si ii ieseau bune si in cele din urma a ajuns internat la un spital de nebuni, nu e cazul tau, dar Doamne fereste poti dezvolta o problema grava si tu sa crezi ca esti sanatos daca faci asta cu laptele.
Incearca sa fumezi rar inainte cu 2-3 zile si bea mult lapte.
nu o sa apara (experienta proprie ), Nu stiu sa iti explic ce fenomen se intampla, cum ajunge laptele in plamani, etc, dar nu apare