Pai, in primul rand: ce ai acasa? Ai o bara de tractiuni spre exemplu?
Si apoi: cat mananci pe zi, concret? Cate fripturi?
Ar trebui să afli mai întâi care e problema ta poate ai paraziți sau ești bolnav.
Nu,nu sunt bolnav. Însă sunt o persoana ectomorfa.
Dacă vrei să iei în greutate poți să mergi la muncă. Îți atingi scopul și câștigi și niște bani, eu așa am făcut.
Eu cred că ai o problemă cu încrederea în sine, nu ești singur mai sunt și alții care au aceeași problemă ca tine. Dacă nu vrei să pari slab evită să lași părul lung tunde-l scurt poți să-ți lași și barbă ca să adaugi un pic de masculinitate feței tale dar să fie discretă nu mare și stufoasă. Ca exerciții vei avea mult de muncă poți muta mobila prin casă ca să-ți folosești toți mușchii încearcă cu ceva ușor și fă pauze regulate de minim o zi între exerciții ca să aibă corpul timp să se refacă, poți face flotări cu picioare așezate pe scaun, pe masă sau sprijinite de perete. Ai grijă să nu te accidentezi când faci toate aceste exerciții. Adoptă o dietă echilibrată și dă-i corpului tău toți nutrienții de care are nevoie, asta e foarte important! Vei avea nevoie de timp ca să ajungi la greutatea dorită dar important e să nu renunți.
Salut, sunt antrenor personal, daca ai nevoie de ajutor te pot ajuta... ma gasesti pe Instagram (andreiandu211), nu costa nimic happy, te pot ajuta cu exercitii, programe si nutritie.
PopândăuIRătăcit întreabă: