| GeorgeGabriel20001 a întrebat:

Salut.Am 19 ani și sunt o persoana slabă (fizic) de când mama știu.
Sport practic zilnic(alergat), iar în mod organizat fotbal(la liga a4a,nivel scăzut, dar macar faci mișcare laughing.De aproximativ 2 luni am inceput sa fac aproape zilnic flotări și alte exerciții fizice cu greutăți,cu greutăți nu foarte mari,dar am pus accent pe execuția lor.(acasa)
Alimentație: De mâncat,mănânc destul de mult după părerea mea,însă de când mă știu nu bag in gura grăsimile,adică daca pe o bucata de carne exista grăsime o dau jos laughing. Probabil acest este un lucru bun,dar poate din acest motiv nici fizicul meu nu e foarte dezvoltat. Da,mănânc și chipsuri, cola chestii de genul, practic orice as mânca la mine nu e problema de îngrășat. Nu sunt pe sistemul "beu o cana cu apa și mă ingras".
As dori sa știu cam care ar fi marimile MINIME normale la braț,umeri,coapse,gambe,încheietura mainii,că să-mi fac o idee la ce nivel sunt.
Dacă puteți să-mi recomandați niste exerciții cu eficienta maxima și rapidă,va rămân recunoscător (in regim homemade, nu am sala in zona).
Eram sa uit, am in jur de 1, 75

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Pai, in primul rand: ce ai acasa? Ai o bara de tractiuni spre exemplu?

Si apoi: cat mananci pe zi, concret? Cate fripturi?

| Cksihja a răspuns:

Ar trebui să afli mai întâi care e problema ta poate ai paraziți sau ești bolnav.

| GeorgeGabriel20001 explică (pentru Cksihja):

Nu,nu sunt bolnav. Însă sunt o persoana ectomorfa.

| Cksihja a răspuns (pentru GeorgeGabriel20001):

Dacă vrei să iei în greutate poți să mergi la muncă. Îți atingi scopul și câștigi și niște bani, eu așa am făcut.

| Cksihja a răspuns:

Eu cred că ai o problemă cu încrederea în sine, nu ești singur mai sunt și alții care au aceeași problemă ca tine. Dacă nu vrei să pari slab evită să lași părul lung tunde-l scurt poți să-ți lași și barbă ca să adaugi un pic de masculinitate feței tale dar să fie discretă nu mare și stufoasă. Ca exerciții vei avea mult de muncă poți muta mobila prin casă ca să-ți folosești toți mușchii încearcă cu ceva ușor și fă pauze regulate de minim o zi între exerciții ca să aibă corpul timp să se refacă, poți face flotări cu picioare așezate pe scaun, pe masă sau sprijinite de perete. Ai grijă să nu te accidentezi când faci toate aceste exerciții. Adoptă o dietă echilibrată și dă-i corpului tău toți nutrienții de care are nevoie, asta e foarte important! Vei avea nevoie de timp ca să ajungi la greutatea dorită dar important e să nu renunți.

| andreiandu211 a răspuns:

Salut, sunt antrenor personal, daca ai nevoie de ajutor te pot ajuta... ma gasesti pe Instagram (andreiandu211), nu costa nimic happy, te pot ajuta cu exercitii, programe si nutritie.