| BalanXd_MarianXd_1997 a întrebat:

Salut am 2 creme Favisan una e crema cealalta e un acid. pentru pistrui sunt amandoua a folosit cineva astea 2 creme si a dat rezultate ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lasă pistruii în pace, se vor retrage ei până al vârsta de 18 ani.
Sănătate!
Pa, pa.

| Kate20 a răspuns:

Baietii spun ca adora pistruii mei, ca ma fac mai draguta, etc, etc. Nu stiu de ce dai bani pe prostii. Consider ca pistruii sunt foarte draguti. :*

| Balan_Caty_1998 a răspuns:

Eu nu cumpar nimic impotriva cosurilor deoarece suntem in crestere si acente-a sunt normale o sa dispara cu timpul iar daca doresti o prietena a luat galbanus de ou la batut si se dadea pe fata apoi se spala cu apa calda si i-a trecut poti sa incerci si tu iar daca nu doresti lasale sa nu te culci machiata si o sa dispara sa ai grija de piele

| BalanXd_MarianXd_1997 explică (pentru Balan_Caty_1998):

Da dar eu vreau sa stiu daca a functionat alea pe cineva ca m-am dat cu crema acum o ora laughing si vreau sa stiu daca functioneaza sau ma dau de geaba laughing

| Balan_Caty_1998 a răspuns (pentru BalanXd_MarianXd_1997):

Eu cind eram mica aveam o gramada de pistrui mai ales primavara dar nu le-am dat cu nimic acum nu am nici urma nu umple pielea cu fel de fel