Acele fire(copci) trebuiesc scoase de medicul care te-a operat,
este cam tarziu sa fi operat de fimoza la 20 de ani acest tip de interventie se face pana in 14 ani.
Trebuie sa ai rabdare, in timp capul penisului nu o sa mai fie asa de sensibil.
Medicul mi-a spus ca o sa cada singure...
Salut, cum este după operație? Am și eu făcută de 2 săptămâni aproximativ. Diferența e că trebuie purtat bandaj de pansament până cad firele și dat cu betadina. Am avut și eu ceva dureri mai ales de la fire care sunt tari după o vreme. In rest aștept să văd ce se întâmplă și da am 36 de ani. Nu era o mare problema dar așa am considerat eu că trebuie să fac. Medicul a fost de aceeași părere cu mine. Au fost mai multe la mijloc ce m-au făcut să aleg operație. Anestezie locală și cam aia a fost. Pentru cei ce vor sa aleagă operație e bine de știut că există posibilitatea să se mai desprindă local din cusătură. De la erecție sau o ușoară lovitura..depinde. trebuie întrebat medicul cum se procedează mai departe și e ok. In rest, igiena cu betadina trebuie maximă, pansat moderat in stare flască și ferit de lovituri. Cam asta e.
Da, pentru ca mi-au facut doar anestezie locala. Pana cand am adormit, nu stiu de la ce, probabil mi-au facut ei ceva.
anonim_4396 întreabă:
IonBadita1 întreabă: