anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 20 de ani si am fost operat de fimoza acum 4 zile (circumcizie). Am rare și mici usturimi in zona operatiei doar cand simt ca se intampla ceva cu acele fire cu care am fost cusut, si o sensibilitate mare a glandului pe care o an si inainte de operatie. Ma doare orice atingere in zona, nu pot sa stau imbracat cu nimic.

Firele cu care am fost cusut sunt foarte negre acum, au cazut cateva bucati din ele, iar in zona dorsala acele fire s-au transformat (probabil topit) într-o substanta destul de tare la atingere.

Nu pot dormi deloc pentru ca ma trezeste instant orice atingere sau erectie. Medicul care m-a operat mi-a spus sa iau doar Tratul Plus si mi-a schimbat pansamentul a doua zi dupa operatie. Mi s-a spus ca nu mai trebuie sa port pansament apoi.

Nu m-am spalat in zona de atunci decat cu Rivanol.

Imi recomandati ceva anticicatrizant pentru operatie? Crema pentru gland? Cu firele ce se va intampla?
In cat timp voi putea sa suport lenjeria intima?

Astept raspunsuri de la medici sau de la persoane care au trecut prin asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| IAR a răspuns:

Acele fire(copci) trebuiesc scoase de medicul care te-a operat,
este cam tarziu sa fi operat de fimoza la 20 de ani acest tip de interventie se face pana in 14 ani.
Trebuie sa ai rabdare, in timp capul penisului nu o sa mai fie asa de sensibil.

| annonymussss a răspuns (pentru IAR):

Medicul mi-a spus ca o sa cada singure...

| Vacarescu_Adi_1975 a răspuns:

Crema Biazol seara alina si creaza confort

| Verttigo a răspuns:

Salut, cum este după operație? Am și eu făcută de 2 săptămâni aproximativ. Diferența e că trebuie purtat bandaj de pansament până cad firele și dat cu betadina. Am avut și eu ceva dureri mai ales de la fire care sunt tari după o vreme. In rest aștept să văd ce se întâmplă și da am 36 de ani. Nu era o mare problema dar așa am considerat eu că trebuie să fac. Medicul a fost de aceeași părere cu mine. Au fost mai multe la mijloc ce m-au făcut să aleg operație. Anestezie locală și cam aia a fost. Pentru cei ce vor sa aleagă operație e bine de știut că există posibilitatea să se mai desprindă local din cusătură. De la erecție sau o ușoară lovitura..depinde. trebuie întrebat medicul cum se procedează mai departe și e ok. In rest, igiena cu betadina trebuie maximă, pansat moderat in stare flască și ferit de lovituri. Cam asta e.

| horsecri2000 a răspuns:

Te-a durut operatia?

| annonymussss a răspuns (pentru horsecri2000):

Da, pentru ca mi-au facut doar anestezie locala. Pana cand am adormit, nu stiu de la ce, probabil mi-au facut ei ceva.