Nu-i inteleg pe acesti medici slabi in caracter care recomanda produse care au fost stocuri limitate sau despre care se cunosc detalii si faptul ca nu se mai gasesc! Trebuia sa vina cu o alternativa!
Am gasit la aceasta farmacie online dar nu cunosc acest site incat sa stiu daca este sau nu legit : https://www.efarma.ro/alopexy-minoxidil-5-regenerarea-parului_32526/
E la mai orice magazin la mine, il gasesti pe raft in supermarket dar cineva spune ca n-ar fi bun, in sensul ca trebuie sa folosesti mereu, daca te opresti dupa iti cade iar. Daca mai are si efecte secundare e si mai naspa.
Poate parul iti cade ca asa cade el. Taic atu cum este, careva din fam bunici daca au fost asa, tu ai mostenit chestia asta, asa ca poti sa dai si cu aghiazma ca nu rezolvi nimic.
E si sub forma de spray si pilule, spray e pe raft la liber, pilule trebuie reteta.
Nu stiu in Ro de ce nu sunt.Ia si tu online, mai ales daca tia recomandat doctorul, macar incerci si vezi ce efecte au.
Poate tu cauti medicamentu asta dupa numele asta Alopexy, dar mai are un nume, Minodixil 5, numele asta este mai folosit decat celalalt, asa cauta Minodixil 5 si vezi daca gasesti asa.
Buna.Eu iti recomand, pe langa produsul pe care il poti comanda de la farmacii online sau cu ridicare fizica (vezi
la Dr.Max de exemplu, ca au preturi bune) sa-ti faci si masti acasa, cu ou, ulei de masline si iaurt sau ceai de musetel, lavanda, rozmarin.Nu uita si de alimentatie, caci rezolvarea trebuie sa vina si din interiorul organismului, nu doar din exterior.
Scapa de stres. Tratezi si efectul dar scapa de cauza. Stresul ucide incet dar sigur.