Daca faci tratament poate e o reacție adversa a unui medicament. Citește prospectul si vezi care sunt reacțiile adverse.
Si anxietatea asta se poate trata intr-un fel? Sau totul depinde de tine?
Totul depinde de tine anxioliticele calmează nu tratează poate ai întrerupt brusc ceva tratament ce trebuia sa îl iei în continuare și ai întrat în sevraj sau ai anemie anxietatea e și când ai frici, gânduri, emoții stari accentuate de neliniște de nesiguranță frici nejustificate ireale imaginare fictive. Depinde ca sunt mai multe tipuri de anxietăți.
Exista tratament pentru anxietate și dacă nu ai o vulnerabilitate genetica poți scapa de anxietate cu tratament fără sa ai episoade recurente de anxietate după încetarea tratamentului
Crede-mă, totul depinde de tine, nici un tratament nu te va face bine permanent, doar pe perioada tratamentului deoarece psihicul e liniștit știind că a luat o pastila 2, 3. Totul depinde de cat de puternic și ambițios ești că să poți să depășești. Eu sunt în aceeași situație
Bună, se poate să fii așa și din cauza vremii, ori ai un tip de anxietate care se manifesta așa. Ori ai trecut printr o perioada dificila in care te ai consumat foarte mult și corpul resimte. Și eu am zile când mă simt că și cum aș fi " mahmura ". Ia niste vitamine
Am luat vitamine timp de doua saptamani dar degeaba, am luat vreo 3 tipuri de tratamente toate cu vitamine si pastile de relaxare, nimic
Vlalslsl întreabă: