anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am 20 de ani si de o perioada de timp cam 6 luni de zile ma simt cam rau : imi pierd concentratia,aud foarte incet(doar in unele momente), ameteala, si mai ales cand e multa lume in jur si agitaie ...parca nu stiu ce este cu mine parca totul e ireal...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| metehne a răspuns:

6 luni? De ce nu ai mers la un control până acum? Dacă ai observat ca starea nu se ameliorează, trebuia să mergi măcar la dr de familie. Posibil să ai o lipsă de ceva în organism. Nu ar strica să îți faci niște analize, așa scapi și de grijă.

Nu cred că ar mai trebui să amâni treaba asta!

Răspuns utilizator avertizat
| Porcusorul a răspuns:

Prima data trebuie excluse cauzele neurologice, dar daca simptomele apar in preajma multimilor de oameni, e posibil sa fie vorba de anxietate sociala cu depersonalizare (senzatie de vis/lume ireala).