| BarbutaGabi a întrebat:

Salut, Am 20 de ani și de o săptămână sunt amețit încontinuu, de când ma trezesc, pana ma culc, nu-mi trece absolut deloc amețeală nici măcar un minut, dar nu ma simt deloc rău, ma simt de parca as fi beat nonstop și am asa o stare de disconfort, nu știu cum sa explic starea și am început sa fiu cam speriat, știe cineva ce poate sa fie sau s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi de urgenta la medicul de familie, sa te trimita la investigatii medicale.
Poate fii: vertigo, boala maniere, anemie masiva, infectie intr-o ureche interna, sau chiar vreo tumoare pe creier.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum ar fi sa mergi la medic dupa atata timp in loc sa intrebi pe TPU?

| Donsavas a răspuns:

Mergi la medicul de familie! Nu e ceva grav dacă e de o săptămână, Da nici ceva ce merita întârziere fiindca te deranjează.

| Bizon95 a răspuns:

Este EVIDENT ca AI O PROBLEMA MEDICALA SERIOASA

singurul sfat posibil pentru tine e sa te duci la doctor cat mai curand posibil, daca nu ai doctor de familie sau alta problema aiurea care te face sa nu te poti duce, atunci du-te la o clinica privata, iar daca, chiar nu iti permiti, atunci du-te la primul spital, la urgente, si asteapta pana iti vine randul

insa NU TE LASA SI DU-TE LA DOCTOR!

| Demidol a răspuns:

Ti se spune ca nu e grav. Ba este grav. Poate fi tensiunea marita si sa faci un AVC. Dar poate fi si altceva la fel de grav. Mergi numaidecat la medic.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poate fi orice grav, de exemplu un AVC care ți-a afectat o arie motorie din creier, și altele. Așa că la medic, acum, nu mâine, că ne întâlnim la morgă și la parastas.