| fasfasfasafas a întrebat:

Salut, am 20 de ani si sunt chel de la 17. Ce ar trebui sa consult pentru a ma face sa ma simt mai bine? psiholog, psihiatru,etc? Nu vreau raspunsuri cu "fa-ti transplant de par, etc" deoarece nici un tratament nu a functionat, iar transplantul nu il pot face deoarece am foarte mult par lipsa iar parul din spate nu este suficient

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie de un psiholog.
Psihiatrul se ocupa doar de boli si tulburari psihice iar metoda lui de vindecare sunt pastilele, nu terapia.

3 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Mussolini era chel si tot l-au ales italienii.

| Donsavas a răspuns:

Salut! Psihologul te poate ajuta sa înveți a te accepta si iubi implicit asa cum esti. Psihiatrul iti prescrie antidepresive, care sa te faca imun in fata anxietatii. Dacă plângi mult si te izolezi social, medicamentele te pot scapa de problema rapid, urmând ca după un timp sa te obișnuiești si fara. Cred ca ar trebui să afli care este cauza problemei tale si aici intervine dermatologul, endocrinologul sau geneticianul. Mai bine te consulti cu medicul de familie!

| suntsuper a răspuns:

Sa stii ca 1. poti arata bine si chel/tuns 0
2. la baieti conteaza mult mai mult increderea in sine