Diagnosticul corect in privinta problemei cu care te confrunti il vei primi de la medicul urolog in urma unei simple consultatii vizuale. Bineinteles ca medicul urolog iti va prescrie tratamentul adecvat in cazul in care considera ca este necesar. Multa sanatate!
Buna. Acum cativa ani un fost iubit a avut aceeasi problema, doar partea cu punctele albe (semanau cu punctele albe de grasime care ies pe fata). A mers la urolog la control, i s-a dat o crema si i-au trecut, insa din ce am inteles atunci erau provocate din cauza ca suferea de varicocel strang. Din ce m-am documentat atunci acest lucru provoaca infertilitate daca nu e tratat la timp. Am vazut pe Youtube si o operatie si nu e asa grav daca mergi la timp. Mergi la medic cel mai bine, iar pe viitor nu mai sta ani de zile cu ceva anormal "pe tine" pentru ca e greu de recuperat orice tine de sanatate, care-i cea mai importanta.
Fostul meu a scapat de acele puncte cu acea crema, a facut si o spermograma in care reiesea ca e perfect fertil, insa a renuntat la investigatii cand "s-a vazut cu sacii in caruta".
Nu face si tu prostia asta.
Succes.