Pentru o operatie de fimoza nu te interneaza nimeni! Anestezia este locala si in 10 minute mergi spre casa fara probleme.
Gandeste-te daca vrei sa devii un barbat normal, daca vrei sa ai si tu viata sexuala, daca vrei sa ai sex si vrei sa te casatoresti la un moment dat, pentru ca frica ta este deja prostie la varsta asta, prostie care te poate costa o viata plina de amaraciune si singuratate, in loc sa te bucuri de tariri nemai experimentate, sa iubesti cu toata inima si trupul, sa simti ca esti in al noualea cer de extaz... cum poti sa nu vrei sa incerci toatea astea?!
As intelege daca ai avea 5-6 ani, dar esti ditamai barbatul de 23 de anim caruia ii este teama de o mica incizie cu bisturiul?!
Nu pot sa cred asta!
Dupa incizie... dispare si sensibilitatea asta?
E normal cand decalotez si ating glandul sa am o senzatie nasoala?
Mentionez ca sunt virgin
Acel disconfort la aringerea glandului, este normal fiind virgin?
Disconfortul atingerii glandului va dispare definitiv la cateva zile dupa ce se practica incizia, ca practic nu o poti numii opertie, este o mica incizie si atat, ti-am mai explicat, te duci pe picioarele tale, nu te adoarme, dar iti face injectie locala si in 10 minute pleci acasa.
Daca nu te duci sa-i faca incizia, nu vei putea avea sex niciodata, iar disconfortul ala il vei avea tot timpul, facand si urinarea dificila si chiar masturbarea, ajungand la complicatii.
Practic, vei fii ca si impotent, ca nu nu-ti vei putea folosii glandul decat la urinare si atunci cu mare durere, pentru ca fimoza netratata poate da in balinita sau balaopostita.
http://medlive.hotnews.ro/......teaza.html
http://ro.medicine-worlds.com/fimoz-u-malchikov.htm
Am fost, m-am operat, azi m.a externat. Mi-a facut o anestezie rahi. Acum glandul este descoperit definitiv si la atingere este o senzatie neplacuta, sper ca va disparea cu timpul
Îți recomand un psihiatru. Decalotarea se face cu timpul, cu înaintarea in vârsta. Daca la 23 de ani îți faci asemenea probleme ești imatur.
Daca nu s-a facut pana acum decalotarea mai am vreo sansa? Scap de operatie?
baaa3466 întreabă: