| Coldblock a întrebat:

Salut, am 24 de ani, am fost diagnosticat cu prostatita.
E a 5 a zi de tratament si simt doar o usoara imbunatatire.

Se poate trai o viata normala cu aceasta afectiune?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

La varsta ta, prostatita de origine bacteriana se trateaza. Ai tratament 10 zile cu antibiotic plus un antiinflamator probabil, corect?

Dupa tratament ar trebui sa te simti mai bine, urmand ca in anumite momente sa revina problema. Trebuie sa eviti cafeina, alcoolul si mancarea iute.

Practic o sa ai episoade in care o sa ai probleme dar in majoritatea timpului o sa ai o viata normala. Daca urmaresti recomandarile sa eviti in primul rand alcoolul si cafeina, atunci episoadele vor fi mai rare... daca nu...

| Coldblock explică (pentru Robert2526):

Iti multumesc, mai facut sa ma simt mai bine...

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SparmaFalci a răspuns:

Normal, eu ma pis de 10 ori pe zi si in timp ce ma pis mai fac si febra 40 asa de control

| Coldblock explică (pentru SparmaFalci):

Ma refer ai urmat un tratament? Nu s-a schimbat nimic? Am o luna de dordorex si 10 zile de sumetrolim

Toata viata voi urina greu si des?