| Coldblock a întrebat:

Salut, am 24 de ani, am fost diagnosticat cu prostatita.
E a 5 a zi de tratament si simt doar o usoara imbunatatire.

Se poate trai o viata normala cu aceasta afectiune?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

La varsta ta, prostatita de origine bacteriana se trateaza. Ai tratament 10 zile cu antibiotic plus un antiinflamator probabil, corect?

Dupa tratament ar trebui sa te simti mai bine, urmand ca in anumite momente sa revina problema. Trebuie sa eviti cafeina, alcoolul si mancarea iute.

Practic o sa ai episoade in care o sa ai probleme dar in majoritatea timpului o sa ai o viata normala. Daca urmaresti recomandarile sa eviti in primul rand alcoolul si cafeina, atunci episoadele vor fi mai rare... daca nu...

9 răspunsuri:
| SparmaFalci a răspuns:

Normal, eu ma pis de 10 ori pe zi si in timp ce ma pis mai fac si febra 40 asa de control

| Violleta2022 a răspuns:

Intra pe site-urile medicale si citeste despre "prostatita" fiindca aici pe frorum NU avem medici.

| Coldblock explică (pentru Violleta2022):

Draga violeta daca tot esti asa activa ajuta oamenii, nu mai raspunde de capul tau
Cred ca prin atatia oamenii sunt si medici sau oamenii ce sunt in aceiasi situatie
Deci te rog cu tot respectul nu mai comenta aiurea

Se numeste toti pentru 1 unde eu intreb alti raspund deci te rog sa iti vezi de ale tale

| Coldblock explică (pentru SparmaFalci):

Ma refer ai urmat un tratament? Nu s-a schimbat nimic? Am o luna de dordorex si 10 zile de sumetrolim

Toata viata voi urina greu si des?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Coldblock):

Atentionarea postata de Admistratia forumului TPU, spune asa:

"Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat.
Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament."

| Coldblock explică (pentru Violleta2022):

Pai si dragoste ai citit intrebarea? Am fost diagnosticat deci am fost la un control

Am intrebat daca sunt alti in cazul meu... nu prea esti desteapta

| Coldblock explică (pentru Robert2526):

Iti multumesc, mai facut sa ma simt mai bine...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Coldblock):

Nu te prea duce capul asa-i?
Te-am ytrimsi pe site-urile medicale unde orice om cu putina educatie chiar, s-ar duce sa caute despre boala respectiva, despre medicatie si despre oameni care scriu ce au patit, cum s-au trata samd.
Pe un forum general, ca TPUm unde sunt 90 copilasi nu vei intalni barbari cu problema ta, de aceea te tot sfatuiesc sa-ti indrepti atentia spre formuri MEDICALE sau sa mergi la alt medic sa mai ceri o a doua parere.
In ce priveste jignitul femeilor, se datoreaza lispei de educatie de acasa. Probabil ca si taica-ti o jigneste pe maica-ta si tu ce vezi aia faci.Pacat, pareai un tanar inteligent, dar m-ai dezamagit, demostarnd contrariul.