Cred cu dreptate fetele. Teste de alegie trebuiesc facute, alergia nu te nasti cu ea, ci se capata datorita sensibilitati create in prezenta anumitor alergeni...in timp.
sanatate si mergi la dermatolog.
sanatate...
In cazul in care testele alergologice vor infirma existenta unei alergii, medicul va face alte teste-analize luand din locul unde apar umflaturile, putin din suprafata tegumentului si analizandu-l microscopic si/ sau "cultura 14 zile", va elucida misterul pruritului si iritarii pielii tale, la finalul acestora recomandandu-ti tratamentul corespunzator.
Probabil faci alergie de al praful acela de la serviciu poate are ceva substante toxce e bine sa mai mergi la medic poate altul si e bine sa renunti si la alcool e bine pentru tine si la fumat dar cred ca e a\mai greu dar incearca
Eu zic ca e de la o alergie sau e vara transpiri si apar brobonite daca le rupi logic ca te unfli in acel loc
Am o idee nu stiu daca este cea mai buna dar atat pot oferi, sa faceti un test alergologic la praful de brad s-ar putea ca in timp sa fi devenit sensibil la el, multa sanatate. Asta numai daca stiti ca n-ati mancat nimic alterat si n-ati folosit medicamente care sa va aduca aceste stari.