| andreizwx a întrebat:

Salut! Am 26 de ani si am eu o problema, cateodata ma trezesc dimineata cu erectie si vezica plina si am jetul de urina cam slab. Noaptea nu am probleme cu trezitul la baie, dar am prostul obicei sa beau o cana de apa inainte de culcare, in timpul zilei urinez normal poate sa fie din cauza ca beau apa inainte de culcare si nu merg noaptea la baie?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Sa bei un pahar de apa inainte de somn e un obicei foarte benefic, deoarece in timpul somnului te deshidratezi.Pe termen lung ajuta si la sanatatea inimii, etc.
Iar sa te trezesti cu erectie dimineata e cat se poate de normal.Nu sunt sigura ca am inteles care e problema.

| Caro34 a răspuns:

Bună! Nu ar fi rău să faci o urocultură; se poate să ai o infecție urinară nesimptomatică. Mergi până la medicul de familie sau direct la un laborator; acolo îți vor spune cum trebuie recoltată urina și cât costă! Numai bine!

| sammie a răspuns:

Nu. Mai bine ai discuta cu un medic.

| LaviniuA a răspuns:

Imi place cum scrii. deci care e problema, erectia, vezica plina, jetul slab?

| teclado a răspuns:

Am auzit povesti cu brom pentru soldati