| Robert_Durnoiu_1981 a întrebat:

Salut..am 30 de ani si de o saptamana mi-a iesit o umflatura la iesirea din anus de marimea unui bob de orez poate un pic mai mare,,, de mentionat cand iesiam cu scaunul simteam durere dar de doua zile folosesc un unguent care a ameliorat durerea dar an schimb umflatura nu a disparut.Umflatura nu ma doare dar as vrea sa stiu la ce sa ma astept, poate sa fie anceput de hemoroizi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Da, asa se pare ca ai hemoroizi.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Da, hemoroizi!
daca ai fost constipat mult timp, sau daca stai foarte mult timp pe scaun fara sa te ridici din cand in cand, se formeaza hemoroizi!
in primul rand regleaza tranzitul intestinal, sa nu mai fi constipat niciodata!
apoi, poti folosi unguent hemorzon sau proctoglyvenol contra durerilor!
pe cale interna este indicat detralexul, care imbunatateste insuficienta venoasa (practic hemoroizii sunt parti dilatate ale unor vene)!
poti cere informatii si la farmacie, daca nu, mergi la medic!
oricum, e bine sa ii tii in frau, pentru ca daca vor incepe sa sangereze va fi mult mai greu pentru tine!
multe sanatate sa ai!