| Amazingbody a întrebat:

Salut am 42 la adidasi si o inaltime de 1.63 la 15 ani! Nu credeti ca am piciorul prea mare pentru varsta mea adica nu ar fi trebuit sa fiu mai inalt? (l-am depasit si pe tatal meu )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gimiki97 a răspuns:

Stai linistita nu te alarma o sa te inalti cu timpul pana la 18 ani ai tot timpul inainte, eu de exemplu la 15 ani purta numarul 40 la adidasi si aveam numai 1, 55 cred si acum am ramas la acelasi numar si acum am 1, 66-1, 67 si inca mai am timp sa ma inalt laughing. Deci "relax" happy.

4 răspunsuri:
| giony54 a răspuns:

Esti bine asa, esti dezvoltat normal si nu te compara cu tatal tau.

| BACKaLx a răspuns:

Nu e un lucru rau ca porti atat la adidasi, si eu sunt la fel bafta

| Gimiki97 a răspuns:

Si apropo, iti dau un mic sfat poti sa te apuci de un anumit sport pentru a te inalta nu e tarziu pentru varsta ta.

| Lwolf a răspuns:

Si eu aveam cam la fel la varsta ta, acum (22) am 44, deci calm ca nu o sa treci de 44-45 (marimi ce le gasesti fara "comanda")