anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 57 kg si 1.63, 13 ani.Nu sunt gras dar nici slab, sunt putin pufos sau mai solid cum ar spune unii, fac sport martea, miercurea, joia si vinerea, chiar acum sunt in drum spre antrenament si am mancat un croissant cu ciocolata 100 g, un lapte cu ciocolata 450 ml si o ciocolata 35g, mi-a fost foarte mare pofta ( mi se intampla cam la 5-6 luni ).Voi face diabet sau ma voi simtii foarte rau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sopranaCadaverica a răspuns:

Stai linistit, nu faci diabet dintr-o ciocolata. Nu se intampla nimic. Eventual o sa ai ceva mai multa energie sau un reflux gastrointestinal. Important e sa fii echilibrat si in mesele zilnice sa introduci cat mai multe legume. E foarte bine ca faci sport, sa nu renunti! Succes

1 răspuns:
| FonAfon a răspuns:

Nu prea ai cum să faci diabet doar de la atât. Și cred că pățești ceva dacă mănânci în fiecare zi (dar mai mult zahăr, cred). Există oameni care au mâncat mai mult zahăr într-o zi. N-au pățit ceva.