| zzxxzzxx a întrebat:

Salut.am 9 ani si imi simt sfircurile piptului si ma doare cind ma ating de ceva. ajutati-ma va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Este normal sa te doara ---esti la pubertate! Pubertatea inseamna trecerea de la copilarie la adolescenta--- este o perioada difi­cila, o varsta critica, datorita transformarilor interne ce dezechilibreaza temporar organismul.
Daca vei cauta pe net informatii despre perioada puberala la baieti sau la fetite vei gasi suficienta informatie care sa te lamureasca asupra acestor transformari. Numai bine!

| zzxxzzxx explică (pentru alessia5158):

Alessia5158 poti sa-mi dai te rog un sait de informatii?

| alessia5158 a răspuns (pentru zzxxzzxx):

Iata, unul din multele : http://www.sfatmedical.ro/......ntroducere ( sunt 6 pagini de citit! )

3 răspunsuri:
| iugaroxana a răspuns:

Pentru ca iti cresc.eu am 11 si mi se intampla la fel. Incearca sa nu te lovesti pentru ca s-ar putea sa ai probleme de sanatate