| Sherlock12s a întrebat:

Salut,am 96,1 kg si aproximativ 1, 87 m. Vreau sa slabesc si consider ca 85kg sunt suficiente raportate la inaltimea mea.Am hotarat sa mananc sanatos si sa beau doar apa si vreau sa mai fac 120 de abdomene pe zi.Ce parere aveti? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Abdomenele au doar un singur rost: sa intareasca muschii abdominali. Dar muschii abdominali sunt mici in comparatie cu alte grupuri de muschi, si de aceea oricate abdomene vei face efectul in aceasta privinta va fi minor.
Pentru a arde mai multe calorii, trebuie sa faci efort cu grupele mai insemnate de muschi, prin atletism si inot.
Referitor la greutate, cred ca ar trebui sa dai jos pana la 90-92, cam asta ar fi greutatea normala la inaltimea ta.

| Sherlock12s explică (pentru Zenithf):

Deci de la 96, 1 am acum 94, 5 dar imi e ca daca mananc ceva gresit le pun la loc.straight face

| Cosmin86 a răspuns:

Ce legatura au abdomenele cu slabitul?

1. abdomenele sunt pentru masa musculara si tonifiere, NU slabit
2. abdomenele se fac 1-2 ori / saptamana, daca faci zilnic treptat o sa-ti fu** coloana