| RahKoon77 a întrebat:

Salut, am aflat ca poți fi picat la medical la pompieri dacă ai varicocel. La deschiderea fișei medicale în județ nu mi s-a spus nimic despre acest lucru. Să mă operez până mă duc la Ploiești la vizită propriu zisă sau sunt șanse să fiu declarat apt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si după operatie pana te vindeci dureaza un an sau mai mult, si după operatie crezi ca vei fi 100% apt pentru pompieri? Ca la ce doctori "buni " avewm in românia te omoară ăstia.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Încă nu știi dacă vei fi picat sau nu.
Te doare, te deranjează?
Dacă te simți bine de ce sa faci o intervenție chirurgicală riscantă?
Nu mai priviți operațiile chirurgicale precum schimbarea unei piese la mașină. Nu suntem făcuți așa. Tu așa te-ai născut! Nu e nimic greșit! Lasă operația că viața nu îți este pusă în pericol.
Daca pici examenul medical, ia-o că pe un semn că poate nu e cariera pentru tine.
Poate chemarea ta e alta.
Caută și o altă opțiune în caz că nu intri la pompieri.

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil este o boală contagioasă.

| gllopel a răspuns:

Pai daca ai aflat ca poti fi picat, opereaza-te. Nu astepta ca poate...