| Valinsen a întrebat:

Salut, am alopecie areata de 4 ani de zile. Am incercat tot felul de tratamente ( DNCB 1, 5%, Regecor, Forcapil, Dermovate) si tot felul de vitamine si nu mi-a crescut parul de loc in partile fara par care le am si de o saptamana mi-am cumparat Minoxidil 5% Vinas din Spania. Este bun tratamentul, la incercat cineva? Va rog ajutati-ma sunt disperat, imi cer scuze pentru ortografie si pentru categoria pe care am ales-o pentru ca este cea mai vizitata de pe site. Multumesc din suflet.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Din câte știu este recurentă oricum dacă ai reuși să vindeci zonele afectate ea la un moment dat reapare... Încă nu există un tratament 100%

| Empathizer a răspuns:

Poti sa incerci Minoxidilul. Dar mergi si la dermatolog, alopecia ta s-ar putea sa fie provocata de o ciuperca sau sa ai pelada, afectiuni care se pot trata la dermtologie.

| Valinsen explică:

Cat timp am fost in Romania am fost la spital (Elias, dermatologie pr.dr. Giurcaneanu ceva de genul acesta) si am stat internat 2 saptamani in care mi-a aplicat DNCB 1% care nu simteam nimic, dupa aceea mi s-a dat DNCB 1, 5% si ma ustura capul mi-a spus ca e bine ca de la DNCB creste parul si eu am indurat usturime timp de 3 luni fara nici un rezultat, am plecat in Spania la mama si acum am luat de aici tratament Minoxidil 5% imi incerc norocul... sunt distrus.